Beste tijd om te Handelen

De Beste tijd om te Handelen

Cryptocurrency-handel omvat het verhandelen van activa en het creëren van een winst bepaald door de koersrichting.

. De markt en de handelsuren die bij deze markt horen, bepalen de tijdstippen waarop een op die markt genoteerde beurs wordt verhandeld. Dit betekent dat er voor verschillende aandelen op wereldschaal verschillende handelsuren zijn, het handelsplatform zal dat weerspiegelen door deze aandelen alleen tijdens deze uren aan te bieden.

De Beste tijd om te Handelen
De Beste tijd om te Handelen

Als er volatiliteit is, zijn er mogelijkheden om te handelen, dit is altijd de regel geweest en vooral voor cryptocurrencies waar het heel snel kan gaan en waar er in het algemeen een klein venster is, doen de transacties, dit is waar. Wanneer er veel is activiteit van een handelaar voor specifieke aandelen, genereert het de liquiditeit en volatiliteit die nodig zijn om de onderliggende waarde zijn doel te bereiken voordat het optiecontract afloopt.

Hoewel activa zoals valuta en grondstoffen rond de klokmarkten zouden moeten zijn, zijn er nog bepaalde tijden van de dag waarop dit niveau van volatiliteit wordt bereikt. Over het algemeen gebeurt dit wanneer we een overlap van de handelszones hebben en meerdere markten tegelijkertijd handelen.

Niet alle activa hebben dezelfde handelsuren, daarom zullen we de verschillende klassen van activa als entiteiten van elkaar scheiden, rekening houdend met hun eigen specifieke trading-uren.

  • Commodities
  • Aandelen
  • Index
  • futures
  • valuta

Timing voor grondstoffen | De Beste tijd om te Handelen

Op de volgende tijden zijn de grondstoffenmarkten het meest actief:

  • Ruwe olie (NYMEX.CL) - 9.00 uur EST tot 14.30 uur EST
  • Aardgas - 9.30 uur EST tot 17.15 uur EST
  • Mais - 9.30 uur EST tot 1.15 uur EST
  • Goud - 8.20 uur EST tot 17.15 uur EST
  • Zilver - 8.25 uur EST tot 17.15 uur EST

Timing voor aandelen | De Beste tijd om te Handelen

Voorraden worden gewoonlijk verhandeld voor een maximum van 6 tot 8 uur per dag. Aandelen van de meeste grote bedrijven buiten de VS worden op de Amerikaanse aandelenmarkten verhandeld als American Depository Receipts (ADR).

Daarom worden de Amerikaanse markten gebruikt als standaard voor het controleren van de handelsuren voor aandelen. Amerikaanse beurzen worden gewoonlijk verhandeld van 9.30 uur EST tot 16.00 uur EST.

Aangezien aandelen wereldwijd beschikbaar zijn, zijn er andere markten in Europa die net zo belangrijk zijn, bijvoorbeeld de FTSE (7 uur GMT tot 3.30 uur GMT) en de Xetra Dax (8 uur GMT tot 16.30 uur GMT) in Duitsland. Als u aandelen verhandelt, bekijk dan de tijden waarop de aandelenmarkten waarin ze zijn genoteerd, actief zijn.

Timing voor index-futures | De Beste tijd om te Handelen

Aandelenindices zijn CFD-instrumenten die de bewegingen van de relevante beurzen meten. Als zodanig zijn de NASDAQ100, S & P500 en DJ30 open volgens de Amerikaanse markten (van 9.30 uur EST tot 16.30 uur) EST, en de DAX30 zal zich aanpassen aan die van de handelsuren van Xetra Dax.

Om winstgevend te worden, moet je weten wanneer je moet handelen en moeten deze uren worden onthouden of opgeschreven.

Timing voor valuta's | De Beste tijd om te Handelen

De forexmarkt is het meest actief wanneer er een overlapping van de tijdzones Londen / Azië en Londen / New York is. Het onderstaande schema geeft hiervan een perfecte illustratie.

De lokale valuta's van de actieve tijdzones hebben altijd een grotere volatiliteit dan andere omdat handelaren die activa ruilen waar ze het meest vertrouwd mee zijn en in het algemeen is dit de valuta van hun tijdzone.

De Australische dollar wordt bijvoorbeeld actiever tijdens de overlapping van de tijdzone tussen Azië en Londen dan de overlapping tussen Londen en New York.

De Beste tijd om te Handelen