Bitcoin algemene informatie
Bitcoin algemene informatie

 

Bitcoin Algemene Informatie

 • Dus wat is Bitcoin precies?

 • Wie bedacht en creëerde het concept en de ontwikkeling van Bitcoin?

 • Wie en wat controleert het Bitcoin-netwerk en de structuur?

 • Hoe werkt Bitcoin?

 • Gebruiken mensen Bitcoin eigenlijk echt?

 • Hoe kun je Bitcoins krijgen?

 • Hoe moeilijk is het om een betaling te doen met Bitcoin?

 • Lijst met de belangrijkste voordelen van Bitcoin?

 • Lijst met de belangrijkste nadelen van Bitcoin?

 • Bent u in staat om geld te verdienen met Bitcoin?

 • Is Bitcoin volledig virtueel en immaterieel?

 • Is Bitcoin anoniem?

 • Ik ben mijn Bitcoin-portemonnee kwijt, wat nu?

 • Maakt de schaalbaarheid van Bitcoin het mogelijk om een belangrijk betalingsnetwerk te worden?

 

Bitcoin Algemene Informatie
Bitcoin Algemene Informatie

Dus wat is Bitcoin precies?

Wanneer we het hebben over Bitcoin algemene informatie, dan is Bitcoin gebaseerd op een algemeen overeenkomstnetwerk dat de creatie van een volledig nieuw betalingssysteem op basis van alleen digitaal geld mogelijk maakt.

Omdat het geen centrale autoriteit is, wordt het volledig aangedreven door zijn gebruikers en is daarmee het eerste peer-to-peer betalingsnetwerk .

Je zou het als contant geld op internet moeten zien.

Vanwege het feit dat Bitcoin een Triple Entry Bookkeeping-systeem is, betekent dit dat het feitelijk wordt gezien als een meer fraudebestendige manier van boekhouden dan de reguliere manier van boekhouden.

Bitcoin algemene informatie Toelichting:

Om een transactie te doen, ondertekent u een betalingsinstructie aan de persoon met wie u zaken doet met haar op public-key gebaseerde handtekening. Vervolgens verpakt de derde partij "de uitgever" het betalingsverzoek vervolgens in een digitale bon, waarna die bon in de transactie wordt omgezet.

Bitcoin Algemene Informatie
Bitcoin Algemene Informatie

Deze transactie is digitaal ondertekend door verschillende partijen, maar er moet ten minste één onafhankelijke partij aan deelnemen. Het wordt dan een sterk en duidelijk bewijs van de transactie.

De laatste bon * is de invoer *. Vervolgens wordt de * verzameling ondertekende ontvangsten * boekhoudkundig verwerkt.

De verzameling vervangt het systeem voor dubbel boekhouden, dit komt omdat het enkele digitaal ondertekende ontvangstbewijs een sterker bewijs is dan de twee vermeldingen waaruit de transactie bestaat.

De verzameling ondertekende bonnen is een beter record dan het volledige rekeningschema.

Wie bedacht en creëerde het concept en de ontwikkeling van Bitcoin?

In 1998 Wei Dai suggereerde het concept van een nieuwe vorm van valuta die gebruik maakt van cryptografie om de creatie en transacties te beheersen, in plaats van een centrale autoriteit.

Toen werd in 2009 de eerste proof of concept (POC) geschreven en gepubliceerd door een persoon genaamd Satoshi Takemoto. (Hij stopte met het project een jaar later). De community is sindsdien enorm gegroeid met veel ontwikkelaars die tegelijk aan Bitcoin werken.

Het Bitcoin-protocol en de software zijn volledig "open source" en worden gepubliceerd, zodat ontwikkelaars over de hele wereld in staat zijn de code te inspecteren en te herzien of hun eigen aangepaste versie van de Bitcoin-software te maken.

in dit geval is de algehele invloed van elke programmeur beperkt en daarom bestuurt niemand echt Bitcoin. Dit is een goede zaak, waardoor het een community-owned concept is waardoor de uitvinder overbodig en zonder controle is.

Wie en wat controleert het Bitcoin-netwerk en de structuur?

Er is geen patent en niemand bezit het Bitcoin-netwerk. De realiteit bleef tot nu toe trouw aan het concept en iedereen, wat betekent dat alle gebruikers van Bitcoin controle hebben over het Bitcoin-netwerk.

Er zijn en zullen altijd updates en verbeteringen ontwikkelt worden door programmeurs in de Bitcoin-software.

Ze kunnen zelf geen wijzigingen in het protocol aanbrengen, omdat iedereen die Bitcoin gebruikt zelf kan beslissen welke software en versie ze het liefst gebruiken.

Om compatibel te blijven met elkaar, kunnen alle Bitcoin-gebruikers alleen software gebruiken die voldoet aan dezelfde universele regels, beperkingen en vereisten.

Bitcoin kan alleen correct werken met een volledige consensus tussen alle gebruikers. Dientengevolge hebben de ontwikkelaars en alle Bitcoin-gebruikers een krachtige stimulans om deze consensus te beschermen.

Hoe werkt Bitcoin?

Van de kant van de gebruiker Bitcoin is slechts een computerprogramma of een mobiele applicatie die een persoonlijke portemonnee biedt die hen de mogelijkheid geeft om Bitcoins van en naar andere mensen te ontvangen en te verzenden die ook een Bitcoin-portemonnee hebben.

Achter de schermen deelt het Bitcoin-netwerk een publiek

Bitcoin Algemene Informatie, gebuik Bitcoin

ledger heet de "block chain". Dit grootboek bevat elke transactie die ooit is verwerkt, waardoor de computer van een gebruiker de geldigheid van elke transactie afzonderlijk kan controleren en verifiëren. De authenticiteit en legitimiteit van elke transactie wordt beschermd door digitale handtekeningen die overeenkomen met de adressen die ze verzenden, waardoor alle gebruikers totale controle hebben over het verzenden van Bitcoins vanaf hun eigen Bitcoin-adressen.

Do people actually really use Bitcoin?

Ja, dat zijn ze. Meer en meer bedrijven en mensen klagen Bitcoin aan, onlangs las ik een verhaal over deze kerel in Los Angeles die zijn landhuis wilde verkopen om alleen door Bitcoins te worden verkocht. Maar ook de reguliere middenklasse bedrijven die niet online zijn. Het is nog steeds een nieuw concept, de Bitcoin-markt groeit elke dag snel.

Eind augustus 2013 heeft de waarde van alle Bitcoins in omloop de US $ 1,5 miljard dollar doorgegeven aan de miljoenen dollars aan Bitcoins die dagelijks worden uitgewisseld.

Hoe kun je Bitcoins krijgen?

 • U kunt Bitcoins verdienen als betaling voor goederen of diensten.
 • Je kunt Bitcoins kopen bij een Bitcoin-uitwisseling.
 • U kunt Bitcoins uitwisselen met iemand bij u in de buurt.
 • Je bent in staat om Bitcoins te verdienen via competitieve mijnbouw

De meeste Bitcoins-ruilingen staan geen financiering toe aan uw Bitcoin-account via de meer conventiele betalingsmethoden (misschien vindt u er een paar die u wel doen, maar u moet er wel goed uikijken).

Dit is te wijten aan gevallen waarin iemand Bitcoins koopt met bijvoorbeeld PayPal en vervolgens de helft van de transactie terugdraait. Dit staat bekend als een terugvordering ( Chargeback).

Dit is een probleem waar de meeste bedrijven die online zaken verkopen of zaken doen, zich zorgen maken en daarom is het de bedoeling om deze problemen en problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Hoe moeilijk is het om een betaling te doen met Bitcoin?

Dit is een van de belangrijkste voordelen van het werken met Bitcoin. Een betaling is gemakkelijker te maken dan met een bankpas of creditcard, omdat u geen merchant account nodig heeft.

Betalingen worden gedaan vanuit een applicatie die functioneert als een portemonnee, maar wordt opgeslagen en opgeslagen op uw computer of smartphone.

Wanneer u het adres van de ontvanger invoert, is het betalingsbedrag voltooid en drukt u op "verzenden". Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om het adres van een ontvanger in te voeren, kunnen veel wallets het adres ontvangen door twee telefoons aan te raken samen met NFC-technologie of door een QR-code te scannen.

Lijst met de belangrijkste nadelen van Bitcoin?

bitcoin algemene informatie, Bitcoin "in aanbouw" -

de Bitcoin-software is momenteel nog steeds in bèta met tal van x-functies die nog in actieve ontwikkeling zijn en nog niet zijn voltooid.

Elke dag worden nieuwe functies, services en tools ontwikkeld om Bitcoin veiliger en toegankelijker te maken voor de massa.

De meeste Bitcoin-bedrijven zijn nieuw en bieden nog steeds geen verzekering aan. Het kost tijd, maar het gaat sneller en elke dag groeit het met zijn aanbod en steeds meer mensen accepteren het als een geldige betaalmethode.

bitcoin algemene informatie, Bitcoin-acceptatie -

als de nieuwe jongen in de klas zijn veel mensen nog steeds onwetend en onbewust van Bitcoin of slechter begrijpen het concept niet goed.

Voorbeeld aan het einde van januari 2014 gaf de Litouwse regering een verklaring waarin ze hun angst uitten dat eenieder van de ontwikkelaars gewoon met al het geld weg kon lopen (ik neem aan dat ze dachten aan de wall street-bankiers).

bitcoin algemene informatie, bitcoin volatiliteit -

De totale waarde van Bitcoins in omloop en het totale aantal bedrijven dat Bitcoin gebruikt, is nog steeds erg klein in vergelijking met wat ze zouden kunnen zijn (het groeide in een gezond tempo tot het einde van 2017 , nu gaat het idioot hard).

Daarom kunnen relatief kleine nieuwsgebeurtenissen, transacties of bepaalde zakelijke activiteiten de prijs op dat moment aanzienlijk beïnvloeden. Hoe groter het wordt en hoe meer mensen het zullen gebruiken, hoe minder vluchtig het zal zijn. Voor deze tijd zal het ons vertellen, want dit is net als veel dingen op het niet-in kaart gebrachte internetgebied.

Rijk worden van bitcoin is Mogelijk

Bent u in staat om geld te verdienen met Bitcoin?

Bitcoin is geen "snel rijk worden" -schema en moet met respect worden behandeld, dus verwacht geen miljonair te worden wanneer je deze nieuwe arena betreedt. Maar zoals we vandaag zien, zijn er veel mensen die geweldige hoeveelheden geld hebben verdient met deze cryptovaluta, het kan dus wel maar zoals altijd met geld maak je geld. vandaag is de prijs van Bitcoin gewoon te hoog om er een paar te kopen, had je dit een paar jaar geleden gedaan....

je moet het zien als je jaren geleden wat shares had gekocht in facebook of Google, dan was je nnu ook wel klaar, acheraf is allles gemakkelijk

Dit is dus ook de droom voor veel van de andere crypto valuta. mensen hopen dat als ze nu goedkoop kopen en deze cryptogeld ineens ook heel veel geld waard word ze een enorme financiale slag kunnen slaan.

ik zeg niet dat dit niet megelijk is maar niets is zeker, vandaar dat veel mensen nu handeleln in plaats van bitcoin kopen , op deze manier hebben ze meer controle.

Zoals elk nieuw bedrijf zijn er verticale kansen, maar alleen die die de grenzen van het mogelijke begrijpen en innoveren, zijn de nieuwe miljonairs van Bitcoin. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met Bitcoin, zoals mijnbouw, speculatie of het runnen van nieuwe bedrijven. Maar houd er rekening mee dat al deze methoden concurrerend zijn en er nooit een garantie voor winst is.

Is Bitcoin volledig virtueel en immaterieel?

Bitcoin is as virtual as the online banking networks and credit cards people use nowadays. Bitcoin can be used to pay online and in brick and mortar stores just like any other form of money. Bitcoin balances are stored in a large distributed network, and they cannot be fraudulently changed by anyone. In short, Bitcoin users have sole rights and control over their wallet and their funds cannot disappear just because they are virtual.

Is Bitcoin anonymous?

Bitcoin is niet anoniem en kan niet hetzelfde niveau van privacy bieden als de bankbiljetten in uw normale portemonnee.

Contant geld is over het algemeen volledig anoniem. Het gebruik van Bitcoin laat uitgebreide openbare registers achter die feitelijk de reden zijn waarom het als een correcte betaalmethode werkt.

Er zijn verschillende soorten mechanismen om de privacy van gebruikers te beschermen, en er zullen meer worden toegevoegd, houd in gedachten dat de ontwikkelaars als gemeenschapsvaluta geen verborgen agenda hebben en werken in ieders belang.

Hoe u uw privacy beschermtbitcoin algemene informatie Privacy

 • Inzicht in bitcoin-traceerbaarheid
 • Gebruik nieuwe adressen om betalingen te ontvangen
 • Gebruik adressen van "de wijziging" wanneer u betalingen verzendt
 • Wees voorzichtig met openbare ruimtes
 • Uw IP-adres kan worden vastgelegd

Uiteindelijk wordt aangenomen dat Bitcoin zal worden onderworpen aan vergelijkbare voorschriften die al bestaan binnen bestaande financiële systemen.

Ik ben mijn Bitcoin portemonnee kwijt, wat nu?

Wanneer een gebruiker zijn Bitcoin-portemonnee verliest, moet je het zien als het verwijderen van geld uit de roulatie.

Bitcoins die verloren waren, bevinden zich nog steeds in de blokketen, net als alle andere Bitcoins. Maar de verloren Bitcoins blijven voor altijd slapen, simpelweg omdat niemand de persoonlijke sleutel (en) kan vinden waarmee ze weer kunnen worden uitgegeven. Zie het als een kluis vol geld waar niemand de combinatie voor heeft.

Vanwege de wet van vraag en aanbod, in het geval dat er minder Bitcoins beschikbaar zijn, zullen degenen die overblijven een toename van de vraagstijging in waarde veroorzaken om te compenseren.

Maakt de schaalbaarheid van Bitcoin het mogelijk om een ​​belangrijk betalingsnetwerk te worden?

Het Bitcoin-netwerk kan een veel hogere vraag naar zijn diensten verwerken, wat betekent dat het aantal transacties per seconde groter is dan dat het vandaag daadwerkelijk wordt uitgevoerd. H

et is nog niet klaar om te presteren op het niveau van de belangrijkste creditcarddiensten, maar de voortdurende ontwikkeling zal beperkingen opheffen die momenteel nog steeds op het netwerk drukken.

Aangezien Bitcoin een werk in uitvoering is en de meest briljante geesten er samen aan werken, zullen de mogelijkheden van het netwerk nog vele jaren groeien.

 

Summary
Bitcoin general informationBitcoin algemene informatie
Article Name
Bitcoin general informationBitcoin algemene informatie
Description
Bitcoin algemene informatie Dus wat is Bitcoin precies? Wie bedacht en creëerde het concept en de ontwikkeling van Bitcoin? Wie en wat controleert het Bitcoin-netwerk en de structuur? Hoe werkt Bitcoin?
Author
Publisher Name
https://btchandelen.nl
Publisher Logo