Bitcoin beveiliging informatie | hoe veilig is Bitcoin (BTC) eigelijk ?

0
1399

Bitcoin beveiliging informatie

Beveiliging informatie over bitcoin

  1. Is Bitcoin beveiligd?
  2. Is Bitcoin in het verleden niet gehackt?

 

Bitcoin beveiliging | Is Bitcoin beveiligd?

De cryptografie en het protocol van de Bitcoin-technologie is hoogstwaarschijnlijk het meest gedistribueerde computerproject op deze planeet.

En tot vandaag hebben de resultaten van de netwerkbeveiliging boven verwachtingen gepresteerd.

De meeste fouten komen van mensen die communiceren met het netwerk. Mensen zullen altijd een manier vinden om de boel te verknallen.

Opzettelijk of niet, wij als species hebben dit nodig om te verbeteren waar we aan werken. Maar over het algemeen komen de meeste fouten van mensen die per ongeluk hun Bitcoin-portemonnee verwijderden, deleten of hun Bitcoin-portemonnee werd gestolen.

Er zijn goede solide beveiligingsmethoden om hun geld te beschermen of om serviceproviders te gebruiken die een goed beveiligingsniveau en een verzekering tegen diefstal of verlies bieden.

Bitcoin beveiliging informatie
Bitcoin beveiliging informatie

Bitcoin-beveiliging | Is Bitcoin in het verleden niet gehackt?

 

Dezelfde cryptografie en het protocol dat voor Bitcoin wordt gebruikt, is nog jaren actief nadat ze voor het eerst zijn opgesteld en waren geïmplementeerd. Dit is op zichzelf een prestatie die de moeite van het vermelden waard is en een goede indicatie dat het concept goed is ontworpen.

Toch zijn beveiligingsfouten in verschillende software-implementaties gevonden en opgelost.

Beveiliging vereist dat u net zo creatief bent als degenen die de beveiliging proberen te doorbreken. Soms ben je alleen bewust van een fout in het systeem nadat het gekraakt is.

Maar dit volwassen worden van de beveiligingsniveaus is een dagelijkse activiteit van veel van de briljante geesten die aan dit project werken, terwijl ze proberen de hackers voor te blijven

Bitcoin beveiliging zelf is nooit geschonden en het ziet er waarschijnlijk niet naar uit dat dit zal gebeuren.

De problemen spelen zich af op het niveau van uitwisseling en business. Als een bank bijvoorbeeld wordt beroofd, betekent dit niet dat de dollar is aangetast. je zou dit moeten zien als dezelfde bitcoin-beveiliging mag niet worden verward met de veiligheid van de providers.

Toch is het belangrijk om te vermelden dat een complete set van solide werkwijzen en intuïtieve beveiligingsoplossingen vereist is om gebruikers een betere bescherming van hun geld te bieden en om het risico van diefstal en verlies te verminderen.

De laatste paar jaar zijn veel van dergelijke beveiligingsfuncties ontwikkeld (bijvoorbeeld portefeuillecodering, offline portefeuilles, hardware-portefeuilles en transacties met meerdere handtekeningen).