Bitcoin Mining Informatie

1. Wat betekent bitcoin mining?
2. Hoe werkt Bitcoin mijnbouw?
3. Is Bitcoin mining de moeite waard?
4. Wat heb ik nodig om met mijnen te beginnen?

https://www.youtube.com/watch?v=GmOzih6I1zs

Bitcoin Mining Informatie |  Wat betekent bitcoin mining?

Bitcoin Mijnbouwinformatie | Mijnbouw is de activiteit van het uitgeven van rekenkracht om transacties te verwerken, het netwerk beveiligd te houden en de synchronisatie tussen de leden van de community te onderhouden. Mijnwerkers kunnen ongeacht de locatie actief zijn en niet één mijnwerker heeft controle over het netwerk.

Je moet het zien als goudwinning (dit is waar de naam vandaan komt) omdat het de tijdelijke manier is die wordt gebruikt voor het uitgeven van nieuwe Bitcoins.

Het verschil met goudwinning is, naast het voor de hand liggende natuurlijk, dat Bitcoin mining u een beloning oplevert in ruil voor nuttige diensten die nodig zijn om een beveiligd betalingsnetwerk te beheren. Mijnbouw zal nog steeds vereist zijn nadat de laatste Bitcoin is uitgegeven.

Bitcoin Mining Informatie | Hoe werkt Bitcoin mining ?

Iedereen kan een Bitcoin-mijnwerker worden door software met gespecialiseerde hardware te gebruiken. M

ijnsoftware scant het netwerk en luistert naar transacties via het peer-to-peer-netwerk en voert de vereiste taken uit om deze transacties te verwerken en te bevestigen.

Bitcoin-mijnwerkers doen dit werk omdat ze in staat zijn om transactiekosten te verdienen die door gebruikers worden betaald voor snellere transactieverwerking, en nieuw gemaakte Bitcoins die zijn uitgegeven volgens een vaste formule.

Bitcoin Mining Informatie
Bitcoin Mining Informatie

Om nieuwe transacties te bevestigen, moeten ze in een blok worden opgenomen, samen met een wiskundig bewijs van het werk.

Dergelijke bewijzen zijn erg moeilijk te genereren omdat er geen manier is om ze te maken, behalve door miljarden berekeningen per seconde te proberen.

Dit vereist dat mijnwerkers deze berekeningen uitvoeren voordat hun blokken worden geaccepteerd door het netwerk en voordat ze worden beloond.

Naarmate meer mensen gaan mijnen, wordt het probleem om geldige blokken te vinden automatisch vergroot door het netwerk om ervoor te zorgen dat de gemiddelde tijd om een blok te vinden gelijk blijft aan 10 minuten.

het resultaat daarvan is dat Bitcoin mining onderling zeer veel concurrentie dit is omdat geen enkele ndividuele mijnwerker kan beheersen wat is inbegrepen in de blokketting ( Block chain) en dus of hij if zij word betaalt.

Bitcoin Mining Informatie

Het bewijs van werk is ook ontworpen om af te hangen van het vorige blok om een chronologische volgorde in de blokketting te forceren. Dit maakt het exponentieel moeilijk om eerdere transacties terug te draaien, omdat dit de herberekening van de werkdrukken van alle volgende blokken vereist.

Wanneer twee blokken tegelijkertijd worden gevonden, werken mijnwerkers aan het eerste blok dat ze ontvangen en schakelen ze over naar de langste reeks blokken zodra het volgende blok is gevonden.

Hierdoor kan mijnbouw een wereldwijde consensus op basis van verwerkingskracht waarborgen en behouden.

Bitcoin-mijnwerkers kunnen niet op een frauduleuze manier werken door hun eigen beloning te verhogen of frauduleuze transacties te verwerken die het Bitcoin-netwerk zouden kunnen beschadigen.

alle Bitcoin-knooppunten zouden elk blok met ongeldige gegevens verwerpen volgens de regels van het Bitcoin-protocol die niet kunnen worden gewijzigd, dus de mijnwerkers moeten misschien niet worden vertrouwd op het netwerk.

Bitcoin Mining Informatie |  Is Bitcoin mining de moeite waard?

U tijd en moeite besparen om een ​​betaalsysteem te beveiligen en te beheren, is nooit zonde. Het gebruik van Bitcoin vereist echter dat de verwerkingskosten niet verschillen van welke andere betaalmethode dan ook, zoals banken, creditcards en andere elektronische betaalmethoden.

De methoden vereisen dezelfde, zo niet meer energie en de kosten zijn niet erg transparant wat het moelijk maakt om de kosten aftemeten tegen de inspanning.

Bitcoin mining is ontworpen in zo een manier dat in de loop van de tijd meer met gespecialiseerde hardware die minder energie verbruikt gewrkt zou worden.

Wanneer Bitcoin mijnbouw te concurrerend en minder winstgevend wordt, kiezen sommige mijnwerkers ervoor hun activiteiten stop te zetten.

Bovendien wordt alle energie-verbruikte mijnbouw uiteindelijk omgezet in warmte, en de meest winstgevende mijnwerkers zijn degenen die deze warmte goed hebben gebruikt.

Een optimaal efficiënt mijnnetwerk is er een dat feitelijk geen extra energie verbruikt. Hoewel dit een ideaal is, zijn de economische aspecten van mijnbouw zodanig dat mijnwerkers er individueel naar streven.

Bitcoin Mining Informatie |  Wat heb ik nodig om met mijnen te beginnen?

In het begin van Bitcoin was het gemakkelijk voor iedereen om een nieuw blok te vinden met behulp van de CPU van hun computer. maar nu al en dit zal in de toekomst toenemen wanneer steeds meer mensen Bitcoin gaan gebruiken, wordt het steeds moeilijker om nieuwe blokken te vinden. dit zal dan op het punt komen dat je speciale software nodig hebt voor de mijn om enige winst te maken

er is meer informatie over het onderwerp op BitcoinMining.com