Bitcoin portemonnee (wallet) Overzicht | Wat moet je weten en welke wallets zijn de beste

0
1549

Bitcoin portemonnee (wallet) Overzicht

Er zijn vandaag de dag al erg veel Bitcoin-portemonnee (wallet) services . Elke service heeft zijn voor- en nadelen en in het algemeen kost het u wat tijd om de juiste voor u te vinden

je kunt hier veel tijd in storten want je kunt het zien als een rekening openen bij een bank , met een groot verschil. als je het goed doet laat je je cryptogeld niet by the exchange ( bank)  staan en stop je alles in je Bitcoin Portomonee. en alleen jij hebt toegang to die Bitcoin portomonee .

Dus als u de beslissing hebt genomen om een aantal bitcoins te kopen, vraagt u zich misschien af hoe u de digitale valuta opslaat. dit vereist een kleine uitleg.

De persoonlijke sleutels (private keysdie nodig zijn voor toegang tot een Bitcoin-adres worden opgeslagen op een "bitcoin-portemonnee". de Bitcoin-portefeuilles bieden u in het algemeen toegang tot uw openbare Bitcoin-adres en staan u toe om het melden van transacties, maar ze verschillen op basis van hoe u ervoor kiest om ze te openen.

Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste bitcoin-portemonnee voor u omvatten veiligheid, anonimiteit en controle. bitcoin portomonee Wallets

Desktop portemonnee

Deze Portomonees staaan gebruikers toe om een adres te maken voor het verzenden en ontvangen van bitcoins en biedt een plek om de privésleutel op te slaan om dit te doen.

Dit kan gedaan worden door software naar een individuele computer te downloaden.

Niet de veiliste manier omdat tegenwoordig de hackers hier na op zoek zijn en je niet weet wanneer ze jouw computer komen scannen, tegen de tijd dat je er achter bent dat iemand je code heeft gecopieert is er een goede kans dat je bitcoin portomonee leeg is.

Mobiele portemonnee,

toegankelijk via apps, zodat gebruikers onderweg kunnen handelen. Terwijl "volledige Bitcoin" -clients de volledige Bitcoin-blockchain downloaden, zijn mobiele portefeuilles ontworpen om slechts een klein deel van de blockchain te gebruiken en te vertrouwen op andere knooppunten in dat netwerk om toegang te krijgen tot de overblijvende noodzakelijke informatie.

Werkt goed en relatief snel

Bewaarportefeuilles,

die Bitcoin-sleutels op het internet opslaan via een website van derden, stellen gebruikers ook in staat om bijna overal toegang te krijgen tot hun bitcoins. Er is echter het potentiële gevaar verbonden aan het toevertrouwen van iemand anders aan die informatie.

Naar mijn mening is dit de laatste die je zou moeten overwegen. het concept van cryto-valuta's is dat niemand anders dan u toegang tot uw geld zou moeten hebben.

Aangezien dit nog steeds niet is gereguleert, zou ik een bedrijf niet vertrouwen om mijn portemonnee gewoon te beheren.

ls dit te ingewikkeld is, dan is BTC handelen  de juiste manier voor jou en bedrijven zoals etoro, avatrade en markets.com zullen je voorzien van alles wat je nodig hebt om te handelen zonder daadwerkelijk Bitcoin te kopen

Papieren Portomonee

Dus is the Low tech versie en mischien ook wel de meest veilige manier van het bewaren van je bitcoins.

Hier print je code uit op papier en dit doe je als je niet online best , er is dus geen elektronisch record van je portomonee.

Er zijn genoeg tutorials die je precies uitleggen hoe dit allemaal te doen en geloof me is eigelijk het meest gemakkelijke. Probleem is wel dat als je het papier kwijt raakt je geld ook weg is ( kopieer een paar keer de codes en berg ze veilig en goed op).

with so many options you can look for the one in your language and the one that that offers the specific feature you need.

hieronder ziet u een groot aantal Portomonees (wallets) beschikbaar en kunt u de pagina van hun website bezoeken voor meer informatie.

Ze zijn in willekeurige volgorde

 

 Airbitz | Wallet  Breadwallet } bitcoin wallet  Electrum | Bitcoin Wallet  Trezor  Bitgo
Airbitz Breadwallet Electrum Trezor Bitgo
 Armory  Case   Green adddress  Xapo  Coinomi
Armory Case Green Address Xapo Coinomi
  Bitcoin Core  Bither  Keepkey  download  Multibit HD
Bitcoin Classic Bither KeepKey Hive Multibit HD
  Bitcoin Classic  Circle  Ledger Nano  Bitcoin Core  BlockTrail
Bitcoin Core Circle Ledger Nano Bit Address Blocktrail
  Bitcoin Unlimited  Coinapult  Luxstack  Bitoex  Schildbach
Bitcoin Unlimited Coinapult LUXSTACK BitoEX Schildbach
 Bitcoin XT  Coinbase  Magnr  Specto coin  Mycelium
Bitcoin XT Coinbase Magnr Spectro Coin Mycelium
  Cool wallet  blockchain  COpay
 CoolWallet Blockchain.info Copay