Bitcoin transacties Informatie

0
1419

Bitcoin transacties Informatie

Informatie over transacties met Bitcoin

  1. Waarom moet ik 10 minuten wachten?
  2. Wat zijn de Bitcoin transactiekosten?
  3. Wat als ik een Bitcoin ontvang wanneer mijn computer is uitgeschakeld?

 

Waarom moet ik 10 minuten wachten?

Een betaling ontvangen gebeurt vrijwel direct met Bitcoin. Toch begint het netwerk uw bitoin transacties te bevestigen door het in een blok op te nemen en voordat u de Bitcoins die u ontvangt kunt uitgeven, duurt het ongeveer 10 minuten.

Een bevestiging betekent dat er een overeenkomst op het netwerk bestaat dat de Bitcoins die u hebt ontvangen niet naar iemand anders zijn verzonden en aan uw eigendom worden gedacht.

Zodra uw bitcointransactie in één blok is opgenomen, blijft deze begraven onder elk blok erna, waardoor deze consensus exponentieel wordt geconsolideerd en het risico van omgekeerde transacties wordt verminderd.

Elke gebruiker kan zelf beslissen op welk punt de Bitcoin transactie wordt bevestigd, alleen om te verduidelijken dat u het begrijpt: 6 bevestigingen worden door velen beschouwd als net zo veilig als zes maanden wachten op een creditcardtransactie.
Wat zijn de Bitcoin transactiekosten?

Mensen worden aangemoedigd om een zeer kleine vergoeding te betalen (maar dit hoeft niet ) om een snellere bevestiging van hun Bitcoin-transacties te ontvangen en mijnwerkers te belonen. Wanneer er een vergoeding is, zult u het bedrag veel kleiner zijn dan elke andere reguliere betaalmethode.

Bitcoin transacties Informatie
Bitcoin transacties Informatie

Bitcoin-transactiekosten zijn er voor de bescherming van het netwerk omdat het een buffer creëert tegen gebruikers die transacties verzenden om het netwerk te overbelasten.

De exacte manier waarop de vergoedingen gaan werken, is iets dat nog in ontwikkeling is en in de loop van de tijd zal veranderen.

De vergoeding wordt bepaald door attributen zoals gegevens in transactie- en transactieherhaling. Als u bijvoorbeeld een groot aantal kleine bedragen ontvangt, zullen de verzendkosten hoger zijn.

De vergoeding is niet gekoppeld aan het aantal Bitcoins dat wordt overgedragen.

Wat als ik een bitcoin ontvang wanneer mijn computer is uitgeschakeld?

dit zal geen probleem zijn, de volgende keer dat u uw portemonnee opent, zullen de nieuwe Bitcoins aanwezig zijn. De Bitcoins worden niet ontvangen door de applicatie op uw computer of mobiel, maar op het netwerk. De applicatie komt gewoon in je portemonnee terecht die daar is opgeslagen.bitcoin transacties

Als Bitcoins wordt verzonden wanneer uw portefeuilleclientprogramma niet actief is en u het later start, zal het blokken downloaden en alle Bitcoin-transacties inzien die het nog niet wist, en de Bitcoins zullen uiteindelijk verschijnen alsof ze net zijn ontvangen in echte tijd. Je portemonnee is alleen nodig als je Bitcoins wilt uitgeven.