De slechtste tijden om te handelen

0
654
de slechtste tijd om te handelen
de slechtste tijd om te handelen

De slechtste tijden om te handelen in Cryptogeld

Cryptocurrency-handel kan opwindend zijn en geweldige mogelijkheden bieden om winst te maken door online te handelen. Maar moet u handelen op onderliggende activa?

Since the whole process of trading is simply to predict where the rate of the asset is going you want to avoid assets where making this predict is virtually impossible.

Het klinkt eenvoudig als ik zeg dat het alleen maar gaat om het maken van de voorspelling, maar dit is heel geheim van deze vorm van handelen, kan het erg moeilijk zijn.

Het is zelfs bijna onmogelijk voor bepaalde valuta om nauwkeurig te voorspellen waar ze naartoe gaan.

De slechtste tijden om te handelen
De slechtste tijden om te handelen

Dus als u een vermogen kiest waarvan u eigenlijk geen idee hebt wat de markt beweegt, dan gokt u gewoon en gooit u uw geld weg.

Wanneer moet je Cryptovaluta niet verhandelen

De slechtste tijden om te handelen is Vlak voor, tijdens of net erna en een grote nieuwsaankondiging. Extreme volatiliteit die deze gebeurtenissen zou kunnen volgen en de markt zal zo snel in beide richtingen gaan dat het onmogelijk is om te zeggen waar het naartoe gaat in een korte termijn positie.

Zoveel handelaren zullen het nieuws ruilen en de trend volgen. Genoeg doen de andere richting alleen om dezelfde redenen, in de overtuiging dat de markt zichzelf zal omkeren. Wacht tot het stof is neergedaald en ga dan voor de richting die volgens u de markt zal gaan. Vermijd het tijdstip van aankondiging om een ​​positie te openen.

Wanneer u van plan bent om aandelen te verhandelen, is de bovenstaande regel zelfs van groter belang, omdat het bij voorraad gaat om waarneming, het is erg moeilijk om te voorspellen waar het tarief zal gaan en zelfs als het op een grotere kaart duidelijk is wat het algemene trend geeft aan dat voor de 60 seconden transacties het altijd een toss zal zijn.

Dit betekent ook dat u het bedrag dat u handelt wilt behouden tijdens de meer volatiele tijden lager (overschrijd nooit de 5% van uw portefeuille als slim geldbeheer)

Kortom, elke Broker heeft over het algemeen een economische kalender op zijn website en zorg ervoor dat je de aankondiging controleert die gepland is voor de tijd die je van plan bent om te handelen. Vermijd alle activa die zichzelf hebben of in verband met een aankondiging voor de tijd die u van plan bent te verhandelen.