demo handelen versus live handelen

Demo Handelen versus Live handelen

De psychologische verschillen

De meeste traders vinden dat er een duidelijk verschil is in hun tradingprestaties voor live-accounts versus hun trading-prestaties voor demo-accounts. om de een of andere reden lijkt het makkelijker om geld uit te geven en goede resultaten te behalen op een demo-account dan op hun rekening voor echt geld.

nu beweren sommigen dat dit komt doordat makelaars de resultaten manipuleren om gunstiger te zijn voor de houders van de demo-rekeningen in de hoop hen te overtuigen om echt geld te storten.

Ik ben er zeker van dat dit is gebeurd en met sommige van de meer schaduwrijke brokers kan dat nog steeds het geval zijn.

Een betere reden voor de verschillen in resultaten zou zijn uw handelsgedrag op de demo-handelsrekening in vergelijking met de echt-geldrekening.demo handelel versus live handelenPsychologie van handelen

Echt geld handelen
Er zijn niet veel dingen die opwindender zijn die je vanuit huis kunt doen en echte posities kunt openen met echt geld, je hart zal sneller worden en je adrenaline zal door je systeem gaan op het moment dat je de positie opent, dit komt omdat op elk niveau je wezen is zich ervan bewust dat je wat echt op het spel zet.

U weet dat met het handelen op de financiële markten met echt geld, er een duidelijke en reële mogelijkheid bestaat om uw geld te verliezen.

Het eerste element dat u zou moeten realiseren wanneer u voor echt handeld, is dat u echt geld handelt.

Wanneer u een demo-account hebt, hebt u de neiging om gewoon transacties en de vlucht te openen en minder tijd en voorbereiding te nemen om deze te begrijpen en te beslissen of deze transactie moet worden geopend.

Dit is de reden waarom veel handelaren die overschakelen van het demo-account naar het echte account zich midden in een losing streak bevinden, terwijl het daadwerkelijk handelen op demo zo goed voor hen ging.

Dat is de reden waarom een ​​goede handelaar op een demo-account niet automatisch vertaalt naar een goede handelaar met echt geld. Op het moment dat je geld daadwerkelijk kan verdwijnen, hebben mensen vaak wat paniekreacties, zijn ze minder doorslaggevend en DOEN STOMME BESLISSINGEN.

Dus begrijp dat wanneer je begint met handelen je je opleidingsgeld moet berekenen, dit is het geld dat je in het begin zeker zult verliezen, totdat je leert en begrijpt wat voor jou werkt.

Het meest waardevolle dat we kunnen leren van demo-handel.
Als een nieuwe handelaar is het belangrijkste probleem om:

  • de juiste gewoonten
  • de juiste gemoedstoestand
  • de juiste opleiding

Sommigen leren gewoon de markten en begrijpen zelfs wat je doet, dit is het educatieve deel, leren hoe je technische analyse moet lezen om die assets te vinden die je aanspreken en leren wat de rigt practices zijn in het handelen in de markt met echt geld.leer te handelen met demo account

Als u dit feitelijk gebruikt, creëert u de juiste gewoonten. Dit is de reden waarom het zo belangrijk is om op de demo te handelen op dezelfde manier als u van plan bent om op de echt-geldrekening te handelen.

Je zult geld verliezen en dit moet je leren accepteren. Geen handelaar bij het voor het eerst betreden van de markt is meteen succesvol geweest en heeft sindsdien nooit verlies gemaakt, het gebeurt gewoon niet zo.

Je moet dus accepteren dat je je geld kunt verliezen en dit is waar de valkuil ligt bij de demo.

Er is geen emotie bij betrokken, ik hoorde van traders die al jaren op de markt zijn en succesvol zijn in het doen, zodat ze de handel als bijna 70% beschouwen, afhankelijk van de psychologie van handelen en niet alleen van de marktkennis.

Dus bouw je gewoonten, zorg dat je bij het ruilen de juiste instelling hebt, probeer de demo op dezelfde manier te verhandelen als op het echte handelsplatform. Maak het jouw missie om gewoon een grondige en geduldige manier te zijn als met echt geld handelen.

Als je dit kunt doen, dan heeft de Demo- of oefenaccount echte waarde, behalve dat je vertelt welk platform de Broker gebruikt of wat ze daadwerkelijk uitbetalen.

 

Summary
demo trading vs real tradingDemo Handelen versus Live handelen
Article Name
demo trading vs real tradingDemo Handelen versus Live handelen
Description
demo-handel versus echte handel | wat zijn de verschillen en wat maakt het uit, we geloven altijd dat je eerst moet handelen op een demo-account bij een makelaar voordat je echt geld gaat investeren. leer hier waarom
Author
Publisher Name
https://btchandelen.nl
Publisher Logo