Fouten die handelaren moeten vermijden.
Fouten die handelaren moeten vermijden.

Fouten die handelaren moeten vermijden.

  1. Onrealistische verwachtingen
  2. Handelen op een te kleine initiële investering
  3. De bonus volgen
  4. Veel te veel transacties openen
  5. slecht geldbeheer
  6. Gokken in plaats van handelen

Tegenwoordig worden veel mensen verhandeld en worden er elke dag nieuwe handelaren geboren. Vanwege enkele slimme 'geld verdienen'-reclame en het luisteren naar enkele vrienden die echt wat geld verdienden bij het verhandelen van cryptovaluta, proberen veel mensen het zonder echt te weten wat ze doen.

Om een of andere reden verliezen al deze handelaren hun geld en verliezen ze altijd om dezelfde redenen. Als je deze slechte gewoonten probeert te vermijden, ben je misschien op weg om een winstgevende handelaar te worden.

Maar als je ze negeert, dan gok je eenvoudigweg geld weg en verlaat je deze markt alleen verlaten en ontmoedigd ooit opnieuw te handelen

onrealische verwachtingen | Fouten die handelaren moeten vermijden.
onrealische verwachtingen | Fouten die handelaren moeten vermijden.

Onrealistische verwachtingen | Fouten die handelaren moeten vermijden.

Verwacht niet overnachts rijk te zijn, het gebeurt gewoon niet.

ik heb een paar handelaren gekend die geluk hadden of een geweldige strategie hadden die hen grote winsten opleverde, dit is geen gegeven en ze hebben hun onderwijskosten betaald in veel verloren transacties voordat ze op dit niveau kwamen.

Als je als nieuwe handelaar een 100% binnen een dag verwacht, ben je gebonden om risico's te nemen en de kansen zijn gewoon te laag om de hele tijd gelijk te hebben. Als u verwacht maandelijks een winst van 10% te maken, kunt u daar terecht, dus begin niet met verwachtingen die simpelweg niet haalbaar zijn, want u zult teleurgestelt worden

Handelen op een te kleine initiële investering | Fouten die handelaren moeten vermijden.

Elke makelaar heeft een minimumbedrag dat u moet investeren om te kunnen handelen. Er zijn natuurlijk makelaars die je toestaan ​​om slechts $ 10 te zetten, maar erover na te denken, zelfs als je een winst van 20% haalt op dit bedrag, zou je slechts $ 2 verdiend hebben, wat nauwelijks het risico waard is.

er is geld voor nodig om geld te verdienen en zonder een paar initiële fondsen speel je met pinda's, laat ik het zo zeggen, je bent een goede handelaar geworden, en het geld zit meer in de tijd dan niet, omdat de uitbetaling niet is 100% u moet ongeveer 70% van uw transacties in het geld verdienen om winstgevend te zijn.

Op het moment dat je dit niveau bereikt en je handelt met kleine bedragen heb je eigenlijk bijna niets gewonnen. Nogmaals met geld verdien je geld, simpelweg als dat

Hoewel er minimale investeringsbedragen worden opgelegd door makelaars in cryptocurrencies, zou dit geen limiet moeten zijn voor het veel dat u in deze handel kunt investeren. In de meeste gevallen kan uw account, onder de financiering, uw kansen om te profiteren van deze transactie zelfs beperken.

Om een ​​meer gebalanceerde strategie voor geldbeheer uit te voeren, is het raadzaam om uw handelsaccount met meer geld te financieren dan alleen het minimale vereiste bedrag dat door de makelaar wordt gevraagd.

De bonus volgen | Fouten die handelaren moeten vermijden.

De meeste maar niet alle cryptocurrencies Brokers bieden bonussen op de eerste stortingen. Dit is leuk omdat je met meer geld kunt handelen dan waarmee je bent begonnen. Maar dit komt met een vangst. U bent over het algemeen verplicht om een ​​bepaald volume te bereiken voordat u uw geld kunt opnemen.

Dit varieert van 20 keer het bedrag van de bonus tot 50 keer met enkele Brokers. Als je het hoogste bonusgeld neemt, krijg je niet meer geld en krijg je meer ruil en dat is niet hetzelfde. Meer informatie over hoe bonussen werken

Veel te veel transacties openen.  |  Fouten die handelaren moeten vermijden.

In de markt voor cryptovalute vertalen de meer transacties die u opent zich niet automatisch in het creëren van meer winst.

Het is gewoon geen slimme handelsstrategie. Het is beter om je huiswerk te maken en een paar hogere transacties te openen en vervolgens een enorme hoeveelheid kleinere transacties te openen.

Bekijk het vanaf deze kant, een goede Broker laat zijn of haar analyse wachten tot de markt precies goed is voordat hij dit doet. Dit betekent dat er tijd is geïnvesteerd in het openen van de transacties, als je dit heel snel kunt doen, dan zal je toch niet de ene handel na de andere openen. Dus als dit de manier is waarop je handelt, dan ga je in principe aan het gokken en op het einde zijn de kansen tegen jou.

Laten we zeggen dat u 50% van de keren winstgevend bent. Dan worden uw tegoeden nog steeds weggegeten omdat de uitbetaling niet 100% maar meer is tussen 70-85%

Fouten die handelaren moeten vermijden.
Fouten die handelaren moeten vermijden.

Slecht geldbeheer | Fouten die handelaren moeten vermijden.

Dit is een cruciaal element om een winstgevende handelaar te worden. Al te vaak wordt dit onderdeel genegeerd en voordat je weet wat je overkomt heeft een paar slechte transacties je opgeruimd.

U moet dit ten koste van alles vermijden. Over het algemeen geloof ik in de 5% -regel, wat betekent dat u nooit meer dan% van uw gehele portefeuille in een transactie zult beleggen.

Je wilt hier natuurlijk je eigen strategie voor krijgen, maar wanneer je met echt geld handelt, is dit echt iets waar je je op wilt focussen en dat je je daaraan wilt houden.

Meer dan vertrouwen in een paar winstgevende transacties zal ertoe leiden dat handelaren in een aantal transacties veel fondsen werven die als gevolg daarvan al je hard verdiende winsten zouden wegnemen en mogelijk je account zouden opruimen.

Gokken in plaats van handelen | Fouten die handelaren moeten vermijden.

Omdat er een duidelijke relatie is tussen gokken en handelen, weten ze voor veel handelaren niet wanneer ze gokken omdat ze denken dat ze de markten daadwerkelijk volgen en de grafieken ze vertellen wat ze moeten doen.

Maar er is meer voor nodig dan dat.

Het gevoel dat de markt in één richting gaat, vertaalt zich niet zo vaak in winsten. U wilt een duidelijke strategie hebben en uw huiswerk maken. Het openen van transacties, omdat je nu tijd hebt om te handelen, is nooit een goede strategie.

Als je geld wilt verdienen met het verhandelen van cryptocurrencies en dit is heel goed mogelijk, moet je dit benaderen als elk bedrijf, wat het in wezen is. Je moet slim zijn over wat je doet en geen risico's nemen die je normaal gesproken bij een ander type onderneming niet zou nemen.

Kortom, gok niet.