Je broker Kiezen

 

Je broker Kiezen | We hebben het grootste deel van het werk gedaan om de beste makelaar voor u te vinden..

Alle Brokers houden zich aan de hoogste normen, alle vragen en onderwerpen die ik hieronder zal bespreken.

Dit is de lijst waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren van de Broker waar te handelen.

Je broker Kiezen
Je broker Kiezen

Gereguleerde Vs. Ongereguleerde | Je broker Kiezen

Hier zijn er slechts 2 opties, de makelaar is gereguleerd of niet-gereguleerd.

Omdat cryptohandel een klein beetje anders is dan standaard forex en enigszins nieuwe regulering nog steeds niet zo ver is ontwikkeld als bij de andere soorten handel aangeboden door online Brokers.

Gereguleerde makelaar betekent niet altijd dat de makelaar eerlijk is en de beste service biedt, hetzelfde voor niet-gereguleerde tussenhandelaren, sommige daarvan zijn de beste makelaars in de sector.

Hier moet je je huiswerk doen en recensies lezen om te kiezen. Regulering is erg duur en eenvoudig onbereikbaar voor sommige makelaars vanwege locatie, fondsen of eenvoudige bedrijfsstrategie.

Financiële gezondheid van het bedrijf | Je broker Kiezen

U wilt dat de broker met wie u handelt in bedrijf blijft en niet iover de kop gaat terwijl u nog geld in uw account heeft staan.

Dit is waar regelgeving helpt, omdat het geld nodig heeft om deze verordening te krijgen, maar we hebben in de afgelopen paar jaar gezien dat dit geen garantie is dat ze niet failliet kunnen gaan.

Je broker Kiezen aan de hand van hen Flexibiliteit

De meeste Bitcoin Brokers hedging hun risico met derden, wat betekent dat zelfs als ze een enorme handel verliezen ze zich kunnen veroorloven om uw winst te retourneren.

In sommige gevallen dekken de broker stransacties met andere brokers af om het eigen risico te minimaliseren. Toch is het belangrijk om de gezondheid van de makelaar te kennen en te volgen.

Technologische mogelijkheden | Je broker Kiezen

U wilt handelen in de nieuwste versies van het platform, met de snelste uitvoering en helemaal geen stilstandtijd indien mogelijk.

Voor deze servers en technische knowhow is vereist van de kant van de makelaar. Je wilt dat ze een probleem begrijpen als het technisch is en niet lang hoeft te wachten om je antwoord te krijgen.

Het probleem is dat dit meestal alleen duidelijk zal zijn op het moment dat ze zichzelf moeten bewijzen en tien ik misschien ook laat.

Een Brokers die een gereputeerde provider heeft, heeft enige steun met betrekking tot de software.

Aan de andere kant kent een Broker met een eigen platform zijn software beter dan wie dan ook.

Lees hierover voordat u een beslissing neemt en zie welke Broker de meeste technische problemen en downtime hebben en vermijd ze vervolgens.

 Mobiel handelen | Je broker Kiezen

Mobiele handel wordt steeds belangrijker en de mobiele telefoon is een belangrijk onderdeel van het leven van vandaag geworden.

De makelaars die u oplossingen aanbieden, zijn degenen waarnaar u op zoek bent, omdat u dan uw openstaande transacties in de gaten kunt houden als ze voor langere periodes zijn en ook geen goede marktkansen missen

Klantenservice | Je broker Kiezen!!!

Ik kan niet uitdrukken hoe belangrijk ditdaadwerkelijk is.

Klantenservice is een van de belangrijkste aspecten om te overwegen bij het selecteren van een makelaar.

Als de makelaar niet in staat is om u te helpen in uw taal of gedurende uren waarop u handelt, is het tijd om een ​​andere makelaar te zoeken. ze moeten er zijn wanneer je ze nodig hebt, want het is jouw geld op de lijn. sluit hier geen compromis over.

Financiële hulpmiddelen

Het kiezen van een makelaar die u een breed scala aan diepgaande tools aanbiedt om u te helpen het economische klimaat en de financiële markten van die dag en dat moment te analyseren, is erg belangrijk.

Niet veel handelaren die alleen op emotie in de hand handelen, hebben het lang volhoudt. elke transactie die u opent, moet gebaseerd zijn op bepaalde gegevens en informatie. een makelaar die nauwkeurige nieuwsfeeds en financiële kalenders levert, zal u helpen betere beslissingen te nemen

 Veilige stortingen en uitbetaling

Beveiliging, privacy en gemak zijn cruciaal. Storten is nooit echt een probleem, het krijgen van je geld en hopelijk winnen is misschien moeilijker, vind de makelaar met een duidelijk beleid hiervoor en houd je aan de beloften die ze hebben gedaan, het zal altijd een paar dagen tot een week duren om je opname te krijgen , maar het zou niet langer moeten duren.

Soorten transacties

Naarmate u meer handelt, evolueert u ook in het type handel. Neem daarom een ​​makelaar die verschillende handelstypes of -formaten aanbiedt.

Het geeft je de ruimte om te experimenteren en het beste ruiltype voor je te vinden., Ook de uitbetaling is grotendeels afhankelijk van het type handel, dus wanneer je risico wilt nemen en de zeer hoge uitbetaling wilt, is een makelaar die deze oplossingen biedt een must.

Beschikbaarheid vervaldag (Expiry time)

Vervaltijden zijn de perioden waarin uw transacties open blijven. Bij het afsluiten van de transactie moet de prijs van het geselecteerde instrument volgens de voorspelling worden gepositioneerd zodat u geld kunt verdienen.

Financiële instrument indexatie

je ,oet duidelijk kunnen vinden wat je kunt handeleln, of het bitcoin, ethereum litecoin is of goud  en andere Financiële instrumenten . het moet ook duidelijk zijn wat de Spread is  ( de kosten) en voor welke leverage je dit kunt handelen.