Lebensmittelfotos / Pixabay

FAST-FOOD-keten KFC heeft Bitcoin opgemerkt.

FAST-FOOD-keten KFC springt aan boord van de cryptotrein en biedt klanten in Canada de mogelijkheid om voor hun kip te betalen in bitcoin.

KFC heeft Bitcoin opgemerkt in Canada
KFC heeft Bitcoin opgemerkt in Canada

Voor het equivalent van $ CA20 in bitcoin – momenteel 0.0011204 in de virtuele valuta – klanten kunnen de” Bitcoin Bucket “kopen, die 10 kippenpoten, wafelfrietjes, een medium side, medium drink en twee dips bevat.

“Natuurlijk weten we niet precies wat Bitcoins zijn, of hoe ze werken, maar dat mag niet tussen jou en een vinger komen om goede kip te likken,”

het bedrijf schreef op Twitter .

FAST-FOOD-keten KFC merkte Bitcoin op KFC Canada presenteert de #Bitcoin-emmer. OK, we weten niet precies wat Bitcoins zijn, of hoe ze werken, maar dat mag niet tussen jou en een vinger komen om goede kip te likken.

– FAST-FOOD-keten KFC merkte Bitcoin op KFC Canada (@kfc_canada) 11 januari 2018 De Bitcoin-emmer met beperkte tijd kan alleen worden gekocht bij de KFC Canada-website voor levering aan huis. </ Em>

“Welkom in 2018, Canada”,>

“Ondanks de ups en downs van bitcoin is het originele recept van de kolonel net zo goed als altijd. Dus ruil je bitcoins in voor emmers en investeer in iets waar je goed aan kunt likken. “

De camagne ging gepaard met een live-video op Facebook met bitcoin-prijzen en moppen met bitcointhema.

“Nog steeds slechts $ 20 aan reguliere mensen-geld,” een bericht op de ticker te lezen.

Anderen opgenomen “Bitcoin is down. Investeer in plaats daarvan in emmers “,” Investeer in origineel recept.

 

Vermijd alt-recepten “,” grijp een emmer kip in plaats “,” Het is de $ 20 emmer, maar meer futuristisch en een beetje verwarrend “, en” Koop de dip. Honingmosterd is een persoonlijke favoriet.

 

Reactie op sociale media was gemengd. “Ik ga gewoon een emmer pakken”, schreef een commentator op Twitter. Een ander vroeg: “Waarom zou iemand $ 40 willen betalen voor $ 20 aan kip?”

De betalingsprocessor van KFC is Bitpay, die vorige maand tijdelijk zijn minimumfactuurbedrag moest verhogen tot $ US100 vanwege “huidige bitcoin-netwerkcondities”.

Door de torenhoge vergoedingen en wachttijden is het bitcoin-netwerk in de afgelopen maanden bijna onbruikbaar geworden voor de dagelijkse handel en kleine transacties, waardoor een opening voor concurrerende cryptocurrencies ontstaat, inclusief bitcoin-contanten, litecoin , ethereum en rimpel .

Bitpay herstelde later het minimum van $ US5, maar waarschuwde: “veel factuurbetalingen onder $ US100 kunnen nog steeds oneconomisch zijn voor bitcoin-kopers vanwege hoge bitcoin-netwerktarieven”.

Microsoft, dat ook Bitpay gebruikt, ging eerder deze week weer akkoord met het accepteren van bitcoin als betaling in de online winkel nadat “we met onze provider hadden samengewerkt om ervoor te zorgen dat lagere bitcoin-bedragen kunnen worden ingewisseld door klanten “.

KFC heeft Bitcoin opgemerkt en je nunt nu betalen met bitcoin
KFC heeft Bitcoin opgemerkt en je nunt nu betalen met bitcoin

De volgende dag kondigde een populaire bitcoin-conferentie aan die volgende week in Miami werd gehouden en die aankondigde dat het niet meer ging om het accepteren van betalingen in bitcoin.

“Vanwege netwerkcongestie en handmatige verwerking hebben we gesloten ticketbetalingen met behulp van cryptocurrencies”,

zei de North American Bitcoin Conference op haar ticketingpagina. “Hopelijk zal er volgend jaar meer eenheid komen in de gemeenschap over schaalvergroting en wordt wereldwijde adoptie realiteit.”

Een aankondiging door de minister van Justitie van Zuid-Korea dat het land wetgeving aan het voorbereiden was om cryptocurrency trading te verbieden, zond donderdag schokgolven door de markt.

Een woordvoerder van het presidentiële kantoor gaf later een toelichting.
“De opmerkingen van minister van Justitie Park met betrekking tot het afsluiten van cryptocurrency-uitwisselingen is een van de maatregelen die door het ministerie van Justitie zijn opgesteld, maar het is geen maatregel die is afgerond”, aldus de verklaring.

• het moment van schrijven,  werd bitcoin verhandeld tegen $ US13.640, een daling van meer dan 5 procent op de vorige dag, terwijl ethereum 8 procent daalde, was de rimpel 5 procent hoger en het bitcoin-geld daalde bijna 8 procent.
frank.chung@news.com.

KFC lanceert ‘Bitcoin Bucket’FAST-FOOD-keten KFC heeft Bitcoin opgemerkt.

1 REACTIE

Comments are closed.